Skip to content

Training

Curs: Functional Safety Engineer

Deoarce un sistem instrumentat de siguranță (SIS) poate reduce drastic riscul de accidente într-o instalație, am considerat ca echipa Roconsult Tech trebuie sa cunoasca si sa aplice strandardele internationale cu privire la siguranta functionala.
Aceste cunostinte putand avea ca rezultat evitarea potentialelor incidente care pot afecta oamenii, bunurile și mediul înconjurător din instalatie.

De aceea momentan, Roconsult Tech, are  6 inginerii certificați TÜV pentru siguranță funcțională care vă pot oferi:
Studii de evaluare a riscurilor (aplicarea HAZOP sau alte metode comune)
Alocare SIL și verificare SIL
Pregătirea specificațiilor cerințelor de siguranță
Verificarea proiectării SIS realizată de alte companii de inginerie
Consultanță pentru întreținerea SIS

Obiectivul principal este de a oferi tuturor inginerilor implicați în sisteme instrumentate de siguranță cunoștințe elementare și necesare despre siguranța funcțională, pe baza standardelor internaționale de siguranță funcțională IEC 61508 și IEC 61511. Un al doilea obiectiv este de a oferi oricui participant la curs posibilitatea de a-si confirma competența in domeniul siguranței funcționale confirmată de TÜV Rheinland la trecerea cu succes a examenului.

Cursul poate fi sustinut atat on-line cat si off-line.
Pentru inregistrari online va rugam sa accesati site-ul partenerului nostru.

2018

primul an in care am organizat cursul

3

sesiuni livrate cu succes

25

de participanti au absolvit cursul

Tino Vande Capelle

Tino Vande Capelle

Sustinator curs – Tino Vande Capelle

Tino oferă servicii de consultanță „Siguranță funcțională” în calitate de freelancer independent. Profitând de experiența sa de peste 30 de ani în sectorul siguranței proceselor, oferă o abordare unică și practică a standardelor IEC 61508: 2010 și IEC61511: 2016 FS în industrie. Tino a pregătit siguranța funcțională pentru peste 2500+ ingineri din 150 de clase diferite din întreaga lume și încă mai contează. Mai multe informații despre Tino puteți găsi pe site-ul său.

Tino este un expert în FS (TÜV Rheinland, ID nr. 109/05) și formator pentru sisteme instrumentate de siguranță (SIS) din Programul de siguranță funcțională TÜV Rheinland ca furnizor de curs acceptat. S-a alăturat programului din primul an în 2005 și este în prezent numărul 2 pe lista tuturor formatorilor de pe site-ul TÜV Rheinland.

Succesul la examenul final certifică cunoștințele particpantului de siguranță funcțională, adăugând o valoare deosebită carierei sale profesionale. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Te așteptăm în vizită

Strada Sondelor nr. 64D 
Ploiesti, Romania

La un apel distanță

TEL: +40 344 807 715
FAX: +40 344 142 753