Skip to content

Despre noi

O echipă de ingineri experimentați 
cu vizunea de a crea o companie românească capabilă să ofere soluții de primă clasă pentru clienți din industria petrolului și a gazului

Roconsult Tech SRL a fost fondată în 2006, din dorința unor tineri specialiști de a oferi soluții clienților din România care doresc implementarea de sisteme de automatizare.

În scurt timp compania Roconsult Tech a devenit  unul din furnizorii de aplicații și sisteme SCADA, standardizate pentru controlul proceselor, astfel, reușind să ofere și să integreze sisteme la cheie pentru clienții săi.

Obiectivul companiei este acela de a fi unul dintre principalii furnizori autohtoni de soluții tehnice în domeniul automatizărilor, asigurând servicii complexe de consultanță, proiectare și execuție.

Pentru noi contează succesul fiecărui proiect în parte, deoarece de fiecare realizare a depins și depinde în continuare chiar succesul companiei noastre.

Profesionalismul și implicarea echipei noastre în toate proiectele au stat la baza dezvoltării de parteneriate stabile și de lungă durată cu clienții și colaboratorii noștri.

300+

sisteme de cordonare a proceselor instalate

3000+

robinete si actuatoare livrate

100.000+

fitinguri montate

500.000+

metri de cabluri trase

30.000+

metri liniari de teava montata

Echipa noastră

Roconsult Tech reunește o echipă tânără formată din ingineri specializați în automatizări, mecanică, software și proiectare, tehnicieni mecanici și electricieni,  care împreună cu profesioniști din cadrul departamentului de vânzări/achiziții sunt uniți de aceeași pasiune: automatizarea industrială.

Te așteptăm în vizită

Strada Sondelor nr. 64D 
Ploiesti, Romania

La un apel distanță

TEL: +40 344 807 715
FAX: +40 344 142 753